nyhedsbreve
Frivillige til Økologisk Samsø
marts 26, 2014
0

Arbejdsdag i Huset og Årsmøde

Kære Alle

Hvis der er nogle som har lyst til at hjælpe til, så mangler Økologisk Samsø nu frivillige kræfter til to projekter!

Huset i Tranebjerg skal gøres forårsklart og flot! Der er mange opgaver – både store og små – for handymen og kvinder! På søndag d. 30 marts kl. 8.30 mødes vi ved Huset, Langgade 12, og går i gang! Der skal fjernes ukrudt, renses tagrender, køres affald væk, ryddes op, males og meget mere…. Vi håber at mange har lyst til at deltage – det bliver en hyggelig dag:-) Meld gerne tilbage hvis du har lyst, og hvis du er håndværker, har grønne fingre eller andre eksperticer – så byd gerne ind med dem, så laver vi en plan for dagen der passer! Medbring gerne arbejdshandsker.
Vi håber vi ses på søndag!

Weekenden d. 4.-6. april afholdes det Økologiske Landsmøde i Samsø Hallen, og Økologisk Samsø har mange opgaver! 400 mennesker kommer og deltager og alle skal bespises og -drikkes. Der er allerede mange frivillige der har meldt sig, men vi mangler fortsat at få dækket nogle opgaver. Så hvis du kunne have lyst til at stå i bar eller hjælpe med at pakke og køre mad, så meld tilbage, så sender vi en plan over hvad der mangler! Alt overskud fra baren går til foreningen! – Og så er det en god mulighed for at møde mange spændende mennesker fra økologiens Danmark:-)

I forbindelse med årsmødet skal Økologisk Samsø indkvartere 16 oplægsholdere. Hvis du kunne tænke dig at låne et værelse ud i weekenden i nærheden af Tranebjerg, så giv gerne besked!

Håber vi ses en af de kommende weekender!

Bedste hilsner Økologisk Samsø

============================================================