nyhedsbreve
Inspirationsaften for medlemmer
september 6, 2013
0

Kom til inspirationsaften for medlemmer og del dine holdninger og ideer med bestyrelsen
————————————————————

** Kære alle medlemmer af Økologisk Samsø

Allerførst hjerteligt velkommen til mange nye medlemmer, som meldte sig ind i foreningen bl.a til Samsø Råvarefestival. Vi værdsætter hvert eneste medlem, da jeres støtte og opbakning er afgørende for at vi kan realisere de mange projekter og mål.

Som I sikkert har hørt og set i tidligere nyhedsbreve, på facebook og på vores nye hjemmeside, har vi fået rigtig meget medvind, og det går forrygende stærkt i vores forening. Vi skal udnytte det flow, vi oplever lige nu, og for at følge med har vi brug for jeres input og aktive deltagelse.

Bestyrelsen inviterer derfor til den første inspirationsaften for medlemmer af Økologisk Samsø. Vi ønsker jeres holdninger og input til, hvordan I har oplevet arbejdet indtil nu og allermest til det videre arbejde.

Sæt derfor kryds i kalenderen torsdag den 26. september kl. 19-22 til et spændende medlemsmøde.

Mødet afholdes på Else Lysgaards ejendom i Alstrup – vi udsender præcis dagsorden inden så længe, men vi skal bl.a drøfte:
————————————————————
*
** Hvad er der sket siden Økologisk Samsø blev stiftet den 6. april 2013
————————————————————
*
** Hvilke planer og initiativer ligger allerede nu forude? Medlemmernes input hertil samt til andre initiativer.
————————————————————

** Efter mødet vil bestyrelsen samle op på debatten og arbejdet.

————————————————————
Vi har brug for medlemmer, der vil lave kaffe og bage kage til aftenen. Hvem har mon lyst til det? Udgifterne bliver dækket ved, at alle lægger et lille beløb på selve dagen. Hvis du er frisk på at bidrage med kaffe eller kage, så kontakt Birgit tlf 3089 1983/mail: birgit@gallerirothmann eller Alice tlf. 30684036/mail: auast@samsoe.dk (mailto:auast@samsoe.dk)

Tilmelding til selve mødet er ikke nødvendigt.

Mødet er for medlemmer af Økologisk Samsø, så hvis du ikke er medlem endnu kan du sagtens nå at indbetale 150 kr. til Merkur Bank på konto 8401 1194168 eller du kan melde dig ind på selve aftenen.

============================================================
Copyright © 2013 Økologisk Samsø, All rights reserved.