Samsø Bryghus

 

Samsø Bryghus har leveret økologisk brygget øl til Samsinger og andre øl-interesserede siden 2006. En stor del af den malt og humle, der bruges i brygprocessen dyrkes på landbrugets egne marker, der ligeledes bruges til at dyrke grøntsager og bedrift af køer og grise.

Bryghusets primære funktion er dog de velsmagende øl, der alle er opkaldt efter seværdigher på Samsø, og med deres egne særlige karaktertræk. 

 

Samsø Bryghus
• 25 hektarer
• Øl, korn og humle.
• Grøntsager
• Grise og kalve.
• Øko. kolonialvarer

Bryghusets café er åbent om aftenen.

Til dagligt drives bryghuset af Inger Kirstine og Kim Vestergaard. Ølproduktionen sker i to ombyggede mælkekøletanke, mens øllene får lov at gære i særskilte tanke. Produktionen giver 470 liter øl per bryg, og der er sat fokus på flere mindre bryg, med særskilte egenskaber og smag.

I bryggeriets firlængede gård er der også butik og café. Her sælges egne produkter samt et stort udbud af økologiske kolonialvarer, og i caféen serveres mad baseret på egen avl. Al maden kommer fra landbrugets dyrkning af grøntsager og bedrift af køer og grise.

Se mere på www.samsoe-bryghus.dk eller besøg os på Facebook.

 

Samsø Bryghus • Østre Ringvej 22, Nordby • 8305 Samsø •  Tlf. 8659 6898