Bondemarked 2021

Tre søndage i sommeren 2021 inviterer Økologisk Samsø til Bondemarked på Alstrup 2

Kom til hyggeligt gammeldags marked med bæredygtige, økologiske og lokale varer, lækre frokostretter, inspirerende foredrag og dejlig musik.

Stadeholderne frister med bl.a. vævede tæpper, viskestykker, hjemmestrik, bensmykker, lammeskind, honning, blomsterfrø samt brød, mel, andeburgere og vegetariske frokostretter.

Til hvert marked vil der desuden være en debat med en lokal og en udenøs debattør, som vil sætte fokus på emner som: planteproteiner, bæredygtigt byggeri, affaldsfrit liv, indre omstilling og væredygtighed.

Vi har et begrænset antal p-pladser og opfordrer derfor til, at du kommer på cykel, gåben, løbehjul eller med bussen. Parkering må kun ske i den ene side af vejen samt på anviste P-områder.

Vi glæder os meget til igen i år at friste dig med lokale kvalitets(føde-)varer og unika håndværk, musik samt debatter og foredrag om bæredygtighed. Det er, som altid, muligt at købe friske økologiske grøntsager i gårdbutikken ved Yduns Have.

De næste markeder finder sted 18. juli og 15. august. Interesserede stadeholdere kan henvende sig til camilla@oekologisksamsoe.dk

Vel mødt!

De frivillige i Bondemarkedsgruppen

 

Bondemarkederne gennemføres med støtte fra Landdistriktspuljens Forsøgsprojekter